Artvin Sel - Rize'de geçen hafta yaşanan ve 6 kişi yaşamını yitirdiği 2 kişinin de kaybolduğu sel ve heyelandan 1 hafta sonra gelen yağmur yeniden sel ve heyelanlara neden oldu.

Artvin Sel - Rize'de geçen hafta yaşanan ve 6 kişi yaşamını yitirdiği 2 kişinin de kaybolduğu sel ve heyelandan 1 hafta sonra gelen yağmur yeniden sel ve heyelanlara neden oldu.. Bakanlığın twitter hesabından yapılan açıklamada, artvin ve rize'de meydana gelen… Bu bilginin yanlış olduğunu ifade etmeye çalıştık dedi. Haberler haber güncel artvin ve rize'de 'sel' nedeniyle 3 bin 45 abone elektriksiz kaldı 22.07.2021 19:13 | son güncelleme: Artvin'in arhavi ilçesinde bugün yaşanan selde dere kenarındaki bir ev sel sularına kapıldı. Borçka, hopa, arhavi, kemalpaşa ve murgul ilçelerinde 8 saatte metrekareye düşen 150 kilogram yağış.

Bu bilginin yanlış olduğunu ifade etmeye çalıştık dedi. Amasya valiliği'nden tatil yolunda aşı ve çay molası. Bugün sabah saatlerinde yeniden etkili olan yağışlar nedeniyle şehir felaketi yaşarken, artvin'den de benzer görüntüler geldi. Arama kurtarma çalışması yapan ekipler bir süre sonra kayıp kişilerin cansız bedenlerine ulaştı. Artvin'in yusufeli ilçesinde karayolunda seyir halinde iken sel sularına kapılarak şantiye içerisine sürüklenen araçtaki 3 kişilik ailenin cansız bedeni bulundu.

Artvin Deki Sel Felaketinde 4 Kisi Can Verdi Durus Haber
Artvin Deki Sel Felaketinde 4 Kisi Can Verdi Durus Haber from www.durushaber.com.tr
Sel nedeniyle arhavi meslek yüksekokulu'nun yolunda kopmalar oldu. Artvin sel felaketi haberinin detayları; Geçtiğimiz günlerde sel felaketiyle karşı karşıya kalan rize'de ve artvin'de sel tehlikesi var. Barajı olacak yusufeli barajı'nın şantiyesini sel bastı. Geçtiğimiz günden bu yana etkili olmaya devam eden yağışların…devamı için tıklayınız Doğu karadeniz genelinde devam eden sağanak hayatı olumsuz etkiledi. İçişleri bakanı süleyman soylu, rize ve artvin'deki sel felaketine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bugün sabah saatlerinde yeniden etkili olan yağışlar nedeniyle şehir felaketi yaşarken, artvin'den de benzer görüntüler geldi.

22.07.2021 19:13 taki̇p et enerji ve tabii kaynaklar bakanlığı, artvin ve rize'deki sel nedeniyle 3 bin 45 abonenin elektriksiz kaldığını açıkladı.

Artvin'de dün sabah saatlerinde etkili olan sağanak, sel ve heyelana neden oldu. Artvin ve rize'de etkili olan yağış sele dönüştü. Artvin sel felaketi haberinin detayları; Amasya valiliği'nden tatil yolunda aşı ve çay molası. Borçka, hopa, arhavi, kemalpaşa ve murgul ilçelerinde 8 saatte metrekareye düşen 150 kilogram yağış. Arama kurtarma çalışması yapan ekipler bir süre sonra kayıp kişilerin cansız bedenlerine ulaştı. Artvin valisi yılmaz doruk, 1 işçinin hayatını kaybettiği selde aynı aileden biri çocuk 3 kişinin kaybolduğunu bildirdi. 22.07.2021 19:13 taki̇p et enerji ve tabii kaynaklar bakanlığı, artvin ve rize'deki sel nedeniyle 3 bin 45 abonenin elektriksiz kaldığını açıkladı. Yapılan açıklamada, arhavi ilçesindeki üniversite, hapishane, hastane ve jandarma karakolunun boşaltıldığı aktarıldı. Artvin haber sayfamızda artvin haberleri okuyabilir, artvin son dakika haberleri ve güncel artvin gelişmelerini görebilirsiniz. İçişleri bakanı süleyman soylu, rize ve artvin'deki sel felaketine ilişkin açıklamalarda bulundu. O anlar cep telefonu kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.i̇lçenin kapisre deresi. Tüm tedbirlerimizi buna göre alıyoruz.

Artvin valisi yılmaz doruk son dakika açıklamasında, sel nedeniyle yusufeli ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 3 kişinin de kaybolduğunu duyurdu. Geçtiğimiz günlerde sel felaketiyle karşı karşıya kalan rize'de ve artvin'de sel tehlikesi var. Vatandaşımızın 'baraj patlayıp geldiği' yönündeki bilginin doğru olmadığını söylemek istiyorum. Artvin'de aşırı yağış sonrası yusufeli barajı şantiyesinin bulunduğu alanda sel ve heyelan meydana geldi. Rize'de geçen hafta yaşanan ve 6 kişi yaşamını yitirdiği 2 kişinin de kaybolduğu sel ve heyelandan 1 hafta sonra gelen yağmur yeniden sel ve heyelanlara neden oldu.

Tmmob Artvin Ikk Dan Yusufeli Sel Felaketine Iliskin Aciklama Www Tmmob Org Tr
Tmmob Artvin Ikk Dan Yusufeli Sel Felaketine Iliskin Aciklama Www Tmmob Org Tr from www.tmmob.org.tr
Yeşil artvin derneği, 4 yurttaşın hayatına mal olan yusufeli barajını vuran sel felaketi hakkında kamuoyuna bir açıklama yaptı.olayla ilgili ihmalleri ve sorumluları sert bir dille eleştirerek tepki gösteren yeşil artvin derneği, açıklamasında gelişmeler ölümlerin nedeninin şiddetli yağış değil, çeteleşmiş beton lobisinin cinayeti anlamı taşıdığını. Artvin'de dün sabah saatlerinde etkili olan sağanak, sel ve heyelana neden oldu. Artvin'in arhavi ilçesinde bugün yaşanan selde dere kenarındaki bir ev sel sularına kapıldı. Bakan soylu, yarın için de yağış uyarısı devam ediyor. Vatandaşımızın 'baraj patlayıp geldiği' yönündeki bilginin doğru olmadığını söylemek istiyorum. Barajı olacak yusufeli barajı'nın şantiyesini sel bastı. Artvin haber sayfamızda artvin haberleri okuyabilir, artvin son dakika haberleri ve güncel artvin gelişmelerini görebilirsiniz. Afad'dan yapılan açıklamada dün akşam saatlerinden itibaren artvin ili arhavi ilçesinde etkili olan aşırı yağışlar sonucunda bölgede sel ve su baskınları meydana geldiği ve yağışlar neticesinde arhavi deresinin taştığı ayrıca ilçe merkezi ve köy yollarının da bu durumdan etkilendiği bildirildi.

Artvin'in yusufeli ilçesinde önceki gün etkili olan sağanak sonrası heyelan meydana geldi.

Yeşil artvin derneği, 4 yurttaşın hayatına mal olan yusufeli barajını vuran sel felaketi hakkında kamuoyuna bir açıklama yaptı.olayla ilgili ihmalleri ve sorumluları sert bir dille eleştirerek tepki gösteren yeşil artvin derneği, açıklamasında gelişmeler ölümlerin nedeninin şiddetli yağış değil, çeteleşmiş beton lobisinin cinayeti anlamı taşıdığını. Borçka, hopa, arhavi, kemalpaşa ve murgul ilçelerinde 8 saatte metrekareye düşen 150 kilogram yağış. Artvin valisi yılmaz doruk, 1 işçinin hayatını kaybettiği selde aynı aileden biri çocuk 3 kişinin kaybolduğunu bildirdi. Artvin'in arhavi ilçesinde bugün yaşanan selde dere kenarındaki bir ev sel sularına kapıldı. Çamlıhemşin, ardeşen, fındıklı ile birlikte arhavi'de dereler taştı. Geçtiğimiz günlerde sel felaketiyle karşı karşıya kalan rize'de ve artvin'de sel tehlikesi var. Barajı olacak yusufeli barajı'nın şantiyesini sel bastı. Artvin valisi yılmaz duruk dün akşam meydana gelen sel felaketinde bir kişinin hayatını kaybettiğini üç kişinin de kaybolduğunu bildirdi. Rize'de geçen hafta yaşanan ve 6 kişi yaşamını yitirdiği 2 kişinin de kaybolduğu sel ve heyelandan 1 hafta sonra gelen yağmur yeniden sel ve heyelanlara neden oldu. Meteoroloji geçtiğimiz günlerde yayınladığı hava durumu raporu ile bugün artvin ve rize çevrelerinde sağanak yağış nedeniyle sel uyarısı yapmıştı. Doğu karadeniz genelinde devam eden sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Sel nedeniyle arhavi meslek yüksekokulu'nun yolunda kopmalar oldu. Arama kurtarma çalışması yapan ekipler bir süre sonra kayıp kişilerin cansız bedenlerine ulaştı.

Artvin ve rize'de etkili olan yağış sele dönüştü. Amasya valiliği'nden tatil yolunda aşı ve çay molası. Artvin valisi yılmaz duruk dün akşam meydana gelen sel felaketinde bir kişinin hayatını kaybettiğini üç kişinin de kaybolduğunu bildirdi. Artvin valisi yılmaz duruk dün akşam yusufeli ilçesinde meydana gelen sel felaketinde bir kişinin hayatını kaybettiğini üç kişinin de kaybolduğunu bildirmişti. Geçtiğimiz günlerde sel felaketiyle karşı karşıya kalan rize'de ve artvin'de sel tehlikesi var.

Xflnatx2zguz5m
Xflnatx2zguz5m from www.bloggazetesi.com
Yapılan açıklamada, arhavi ilçesindeki üniversite, hapishane, hastane ve jandarma karakolunun boşaltıldığı aktarıldı. Çamlıhemşin, ardeşen, fındıklı ile birlikte arhavi'de dereler taştı. Doğu karadeniz genelinde devam eden sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Geçtiğimiz günlerde sel felaketiyle karşı karşıya kalan rize'de ve artvin'de sel tehlikesi var. Amasya valiliği'nden tatil yolunda aşı ve çay molası. Artvin son dakika haberleri, valilik ve belediye açıklamaları, duyuruları, ilanları ile en son cinayet, tecavüz, hırsızlık trafik kazası vb. 22.07.2021 19:13 taki̇p et enerji ve tabii kaynaklar bakanlığı, artvin ve rize'deki sel nedeniyle 3 bin 45 abonenin elektriksiz kaldığını açıkladı. Artvin'in arhavi ilçesinde bugün yaşanan selde dere kenarındaki bir ev sel sularına kapıldı.

Bugün sabah saatlerinde yeniden etkili olan yağışlar nedeniyle şehir felaketi yaşarken, artvin'den de benzer görüntüler geldi.

Geçtiğimiz günlerde sel felaketiyle karşı karşıya kalan rize'de ve artvin'de sel tehlikesi var. Bakan soylu, yarın için de yağış uyarısı devam ediyor. Artvin'in yusufeli ilçesinde önceki gün etkili olan sağanak sonrası heyelan meydana geldi. Suya kapılan iş makineleri metrelerce sürüklendi. Artvin'in arhavi ilçesinde bugün yaşanan selde dere kenarındaki bir ev sel sularına kapıldı. Ile ilgili yerel haberler mynet'te. Tüm tedbirlerimizi buna göre alıyoruz. Amasya valiliği'nden tatil yolunda aşı ve çay molası. Ev, iş yerleri ve araçlar su altında kaldı. Artvin haber sayfamızda artvin haberleri okuyabilir, artvin son dakika haberleri ve güncel artvin gelişmelerini görebilirsiniz. Cesur yürek :)) sele bak karadenizlilere bak,hiç korku yok köprünün üstünden geçiyorlar :)) Ev, iş bölgeleri ve araçlar su altında kaldı. Artvin sel felaketi haberinin detayları;

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook